Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Lamella színének kiválasztásához kattints a képekre!

SZALAGFÜGGÖNY GYÁRTÁS / SZERELÉS: 

Amit büszkén állíthatunk:

  • Cégünk rendelkezik a legnagyob anyag- és színválasztékkal hazai tekintetben.
  • Szalagfüggönyeink első osztályú termékek, egyedi méretekben, egyedi igényeknek megfelelően.
  • Nem kész termékekkel dolgozunk, hanem megrendelésenként személyre /lakásra /irodákra szabva gyártunk le mindent.
  • Karnisainkat szintén egyedi méretben, az Ön igényeinek megfelelően (jobbra/balra, kétoldalra vagy középre gyűjtsön; oldalfali vagy mennyzeti legyen, egyenes vagy ferde legyen stb) egyedileg mérjük és gyártjuk le.


SZALAGFÜGGÖNY KARBANTARTÁS: 

Szalagfüggönnyeink magas minőségűek, időtálló anyagból készülnek, így legritkább esetben kerülhet sor meghibásodásra.

Mivel nem csak saját gyártású fóggönyeink karbantartását végezzük el, hanem szívesen vállalunk bármilyen idejű és minőségű szalagfüggöny karbantartást is, így keressen bizalommal!

SZALAGFÜGGÖNY ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS ÉS CSERE: 

Cseréljük, pótoljuk vagy szükség esetén javítjuk régi szalagfüggönyei egyes elemeit is:

  • az elhasználódott, töredezett súlyokat
  • szalagfüggöny tartó vállfákat
  • az elszakadt alsó összekötő gyöngyöket
  • javítjuk elromlott karnisait is

Szalagfüggöny színválaszték (a teljesség igénye nélkül) 

További színmintákért hívjon bizalommal és nézze meg előben!

​Kérjük, vegye figyelembe, hogy a monitorok eltérő színhűsége miatt a megjelenített színek eltérhetnek a valóságtól. Munkatársaink a helyszínen segítik a választást színminta bemutatásával.


Szalagfüggyöny gyártás egyedi méretben és választható színekben: felejtse el a kompromisszumokat!  

A szalagfüggönyök mostanában óriási népszerűségnek örvendenek a lakberendezésben, köszönhetően számos előnyüknek. A belső árnyékolók egyedülálló hangulatot varázsolnak az ingatlanokba, egyszerűen telepíthetők, szabályozhatók, és nem utolsó sorban nagyon könnyű őket tisztán tartani. A vevők közül sajnos sokan nem találják a kereskedések választékában a méretben és színvilágban megfelelő szalagfüggönyt, ezért kénytelenek lemondani az árnyékoló használatáról. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen kellemetlen kompromisszumokat kötni, forduljon hozzánk bizalommal a szalagfüggöny gyártásért!

szalagfüggöny gyártás keretein belül bármilyen igényhez tudunk igazodni, így nálunk nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra, és arra sem, hogy heteken át keresse az ideális belső árnyékolót. Ezzel rengeteg energiát és időt megspórolunk ügyfeleinknek. A termékeket egyedi méretben, az Ön által választott árnyalatban készítjük el, így pontosan olyan árnyékolót tudunk biztosítani, amiről mindig is álmodott. A szalagfüggöny gyártás során minőségi alapanyagokat használunk fel, ezáltal tartós, strapabíró termékeket tudunk biztosítani az ügyfeleknek. A megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, hogy Ön minél hamarabb megtapasztalhassa a termékek előnyeit. Legyen szó felújításról, építkezésről, vagy a régi árnyékolók lecseréléséről, a szalagfüggöny gyártás bármilyen esetben ideális választás lehet. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban is kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalra, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz velünk.

szalagfüggöny gyártással nagyon sok embernek könnyítjük meg a helyzetét. Rugalmas, ügyfélközpontú kiszolgálással várjuk megrendelőinket. Honlapunkon korábbi referenciáinkon keresztül megbizonyosodhat arról, hogy valóban minőségi munkát végzünk. Ha szeretné megrendelni a belső árnyékolóját, vagy bővebb információkra lenne szüksége a szalagfüggöny gyártásról, bátran keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken ​! Kollégáink készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére.

Szalagfüggöny lamella és karnis gyártás: legyen velünk tökéletes az otthona!  

Manapság a szalagfüggönyök már nem csupán az irodákban vannak jelen, hanem a magáningatlanokban is, köszönhetően a modern lakberendezési stílusnak. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja elsőre azt az árnyékolót, ami méretben passzol az ablakokhoz. Rengeteget kutatnak a tökéletes termékért, azonban sokan végül nem találják meg a boltok kínálatában, így lemondanak arról, hogy otthonukban élvezzék a szalagfüggönyök előnyeit. Amennyiben Önnek is elnyerte a tetszését a modern lakberendezési stílus, és nem szeretne kompromisszumot kötni más megoldással, vagy lemondani a függönyökről, keressen bennünket bizalommal a szalagfüggöny gyártásért!

Cégünk egyedi méretben készíti el Önnek a szalagfüggöny lamellát és karnist. Bármilyen igényhez tudunk igazodni, ennek köszönhetően nem kell azért lemondania erről a megoldásról, mert a nyílászárói méretéhez nem találja az ideális terméket a kereskedésekben. A szalagfüggöny gyártásban ügyfeleink számára a maximumot nyújtjuk. Termékeink százszázalékban magyar gyártmányok, nagy anyag- és színválasztékot biztosítunk, azért, hogy a kész szalagfüggönyök tökéletes egységet alkossanak az adott környezettel. Az árnyékolókat az ingatlanhoz szabva gyártjuk le. A szalagfüggöny gyártás természetesen vállalkozások számára is elérhető, így, ha új szalagfüggönyre van szükség, a cégvezetők is bátran kereshetnek bennünket! A szalagfüggöny gyártáskor Ön döntheti el, hogy jobbra, balra, vagy középre gyűjtse a lamellákat a karnis, és még azt is kiválaszthatja, hogy mennyezeti, boltíves, egyenes vagy ferde legyen. Velünk valóban olyan szalagfüggönye lehet, amilyenről mindig is álmodott, és maximálisan illeszkedik az elvárásaihoz. A szalagfüggöny gyártás gyors, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz munkánkkal.

Ismerkedjen meg honlapunkon a szalagfüggöny gyártással kapcsolatos információkkal, tájékozódjon árainkról, és rendelje meg az igényeinek megfelelő árnyékolót! Ha szeretne ajánlatot kérni, vagy bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk elérhetőségeinken ​, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Ezért válasszon szalagfüggönyt irodába!

Az irodai árnyékolás egyik favoritja tagadhatatlanul a szalagfüggöny. Ezek a lamellás árnyékolók közkedveltek az irodákban, közintézményekben, mert pontosan megfelelnek az ottani környezet követelményeinek és eleget tesznek az ilyen helyiségek jellegzetességeinek.

Az irodákra jellemző, hogy nagy üvegfelületekkel rendelkeznek, tehát praktikus, ennek megfelelő árnyékolókra van szükség, ezért a szalagfüggöny irodába éppen ideális választás.

A szalagfüggöny irodába azért jó döntés, mert egyedileg is készülhet, tehát minden ablakhoz, üvegfelülethez létezik a pont megfelelő szalagfüggöny. A méretek mellett sok lehetőség kínálkozik a szalagfüggönyök külsejére vonatkozóan is. Ma már az anyagok és a színek tekintetében is nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére. A szalagfüggöny irodába nemcsak semleges, fehér színű lehet, hanem számtalan árnyalatból, sőt, mintából is lehet választani. A nálunk megrendelhető szalagfüggönyök között például exkluzív, fa hatású modellek is találhatók. Ha valaki egyedi berendezésre, különleges kiegészítőkre vágyik, akkor a szalagfüggöny irodába egyáltalán nem egy unalmas, sablonos választás.

Nemcsak nagyon dekoratív, de az igényeknek megfelelően a kezelése is egyszerű ezeknek az árnyékolóknak. A szalagfüggöny irodába lehet kézzel mozgatható vagy pedig motoros kivitelezésű is. A lamellák olyan bevonattal készülnek, aminek köszönhetően nem fakulnak és a port is taszítják. A rendszeres mosással nem kell fáradni, egyszerű portörléssel karbantarthatóak, megkönnyítve ezzel az iroda rendbentartását is. A mi cégünk még speciális takarítási szolgáltatást is nyújt az ügyfeleknek, ha igénylik.

A szalagfüggöny irodába praktikus, hiszen a lamellákat tetszés szerint lehet állítani, 180 fokban forgathatóak, tehát egyetlen árnyékolóval többféle fényviszonyt is be lehet állítani. A teljes elsötétítéstől a szűrt fényen át a világosig bármi megvalósítható pár mozdulattal, attól függően, hogy mire van szükség. Egy vakítóan napfényes nyári napon ugyanúgy meg lehet teremteni a munkához ideális fényviszonyokat, mint például egy kivetítéshez szükséges elsötétítést is.

Keressen fel minket ​bizalommal, ha szeretne az irodába szalagfüggönyt! Szívesen megvalósítjuk az Ön elképzeléseit is!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
http://www.szalagfuggonymester.hu telefon: +36 20 775 5781 e-mail: info@szalagfuggonymester.hu
Sinkovits András EV. | +36207755781 | 2120 Dunakeszi Kosztolányi Dezső utca 6. | Impresszum