Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Miért válasszon minket? 

Több, mint 10 éve szenvedéllyel és magas szakértelemmel foglalkozunk lakások, irodák és más létesítmények belső árnyékolásával, melyek a következők lehetnek:

  • szalagfüggöny, felmérése, gyártása, felszerelése
  • szalagfüggönyök javítása és tisztítása
  • reluxa, roletta, sávroló és tetőtéri roletta felmérése, gyártása, felszerelése.


Az árnyékolástechnika területén tevékenykedő vállalkozásunk, szakértői csapatunkkal, széleskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek. A munkafolyamatunk a kezdetektől a végéig gondosan megtervezett és precízen végrehajtott folyamatokon alapul.

Megkeresés után helyszíni felmérést végzünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan megismerjük az ügyfél igényeit és a helyszín adottságait. Ezen felül, szín és anyagmintákat is viszünk magunkkal, hogy az ügyfélnek lehetősége legyen kiválasztani a legmegfelelőbb árnyékolástechnikai megoldást.

Miután az ügyfél kiválasztotta a megfelelő terméket, elkezdjük a gyártási folyamatot. Szakembereink magas minőségű anyagokat használnak, és precízióval dolgoznak, hogy a végtermék tökéletes legyen. A gyártás során folyamatosan kommunikálunk az ügyféllel, hogy biztosítsuk, minden részletet figyelembe vettünk.

Miután elkészült a termék, a szerelés következik. Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy az árnyékolástechnikai eszközök megfelelően legyenek felszerelve és működjenek. A szerelés során figyelünk a részletekre, és biztosítjuk, hogy az ügyfél elégedett legyen a végeredménnyel.

Mit vállalunk? 

  • Magas minőségű árnyékolók méretre gyártva: minőségi, méretre gyártott árnyékolóink hosszútávú megoldásként szolgálnak akár otthonában, akár irodai munkakörnyezetében.
  • Szakértői felmérés, szaktanácsadás és szerelés.
  • Kiváló ár-érték arány!

​​

Miért válassza az esetlegesen olcsóbb, szabvány méretű árnyékolókkal szemben méretre gyártott árnyékolóinkat?

  • Méretre gyártott árnyékolóink magas minőséget és tartósságot biztosítanak. Mivel az árnyékolók az adott ablak vagy ajtó méretéhez vannak tervezve, jobban ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. Ez hosszabb élettartamot eredményez és kevesebb karbantartást igényel az idő múlásával.

  • Pontosan illeszkednek az adott ablak vagy ajtómérethez. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség semmilyen kompromisszumra a méret vagy a kinézet terén.
  • Lehetővé teszik a személyre szabást, hiszen kiválaszthatja a megfelelő anyagot, színt, mintát az árnyékolókhoz, amely harmonizál a belső térrel és dekorációval. Ezzel egyedi megjelenést és stílust hozhat otthonába vagy irodájába.
  • Szakértői segítséget nyújtunk a tervezés és telepítés során. Szakembereink segítenek kiválasztani a megfelelő típust, anyagot és biztosítják, hogy az árnyékolók megfelelően működjenek.

KIEMELT ÁRAINK:

SZALAGFÜGGÖNY LAMELLÁK 3300 Ft/m2 -től

SZALAGFÜGGÖNY KARNIS 5100 Ft/m-től

Áraink nettó árak, a 27 százalékos Áfá-t nem tartalmazzák!

Hívjon telefonon és azonnal kalkulálunk: +36 20 775 5781


SZAKTANÁCSADÁS, ELŐZETES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Minden olyan munkánál, ahol teljes termék gyártás az igény, előzetes helyszíni felmérést javaslunk szaktanácsadónkkal.

Felmérés menete: felület méretvétele - szélesség és magasság méretének a lemérése, textil kiválasztása a katalógusból, árajánlat készítés (előzetes árajánlat pontosított változata), megrendelés. 

MUNKADÍJ: a munka nagyságától, kivitelezésétől függően eltérő lehet

​​KISZÁLLÁSI DÍJAK:

Tisztítás/javítás/karbantartás esetén 5000,- Ft + Áfa -tól

Új termék megrendelés esetén Budapest, Dunakeszi, Fót, Göd díjmentes; további helyszíneken 5.000,- Ft + Áfa -tól

​​GYÁRTÁS

A gyártási idő a megrendelt mennyiségtől és az adott időszak gyártás kapacitásától függ, de általában 5-8 munkanap. Az árajánlat mindig tartalmazza az aktuális gyártási időt.

Termékeinkre 1 év garanciát vállalunk.

FELSZERELÉS

Az elkészült árnyékolórendszert előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és felszereljük.

Alkatrész csomagküldés:

Lehetőség van felszerelés nélküli vásárlásra alkatrész utánpótlásnál, vagy szalag/textil cserénél. Ilyen esetekben posta/futár szállítja ki a terméket. 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

​Megrendelőinknek készpénzfizetés vagy átutalásos lehetőséget is biztosítunk.

Készpénzes fizetés esetén – fizetéskor készpénzes elektronikus számlát állítunk ki, melyet megrendelő azonnal le tud tölteni.

Előleg fizetés esetén átutalással – díjbekérőt küldünk, amely alapján a Vevő számlánkra utalja az  előleg összegét. Beérkezés napján kiállítjuk az elektronikus átutalásos számlát.

Átutalásos végfizetés – felszereléskor szintén elektronikus átutalásos számlát állítunk ki az árajánlatban meghatározott  fizetési feltételek szerint. 

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
http://www.szalagfuggonymester.hu telefon: +36 20 775 5781 e-mail: info@szalagfuggonymester.hu
Sinkovits András EV. | +36207755781 | 2120 Dunakeszi Kosztolányi Dezső utca 6. | Impresszum