Weboldal alcíme
Lorem ipsum

Tökéletes árnyékolás – Roló/Roletta 

Tökéletes árnyékolás és kiváló illeszthetőség a belsőépítészeti megoldásokhoz,

praktikus és egyben dekorációs kiegészítő is.

HANGOLJA ÖSSZE A BELTÉR SZÍNEIT 

Cégünk gazdag roletta/roló textil- és típusválasztékának köszönhetően könnyedén választhat olyan árnyékolót, mely tökéletesen harmonizálhat a beltér színeivel.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS 

A textil roletták falra vagy mennyezetre is felszerelhetőek, a különböző ablakok kereteire, vagy akár tetőablakra is. A roletta lehet szabadon függő, vagy fix vezetősínes, illetve tokozott kivitelű is.


MIÉRT ÉRDEMES ROLÓT/ROLETTÁT VÁLASZTANIA? 

Árnyékolás - Biztonságosak, egyszerűen kezelhetők, bármilyen magasságban megállíthatók és megóvják berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól.

 • fényszűrés
 • sötétítés
 • teljes fényzárás
 • térelválasztás

Betekintés elleni védelemMegvédik otthonát a kíváncsi tekintetektől.

HővédelemRendkívül hatékonyan csökkentik a helyiség átmelegedését.

DekorációSzéles textil és színválasztékból választhat, bármely környezethez megtalálja a megfelelő színvilágot, stílust. Szerkezeteink időtálló alapanyagokból készülnek többféle színvilágban.


​MIÉRT A SZALAGFÜGGÖNYMESTER ROLETTÁIT VÁLASSZA? 

A belső terek, ablakfelületek hangulatos dísze a reneszánszát élő roló, vagy roletta.
Még a legmodernebb lakásokban is csodálatos felületeket ötvözhet a lakberendező, de a hagyományos, vagy stílbútorral, sőt az irodai bútorzattal is szemet gyönyörködtető dísz lehet a roló, roletta.

Rolettát/rolót, tetőtéri ablakokba is szerelünk. Jellemző működtetés a klasszikus rugós roló és a gyöngyláncos roletta. 

A roletták maximum szélessége 380 cm, magassága 250 cm. 

Télikertek nagy üvegfelületek elé szívesen ajánlunk naphálót.

ROLETTA ANYAGVÁLASZTÉKUNK - felméréskor magunkkal visszük az összes színválasztékot is a könnyebb választáshoz. 

 • fényáteresztő/fényszűrő
 • alu-pigmentált/fényzáró
 • fényzáró
 • sűrű szövetű dekor
 • beltéri napháló
 • soltis napháló
 • fólia
 •  vagy , üvegszálas éghetetlen szövet.

ROLETTA/ROLÓ TÍPUSAINK:

 • Roletták függőleges síkú ablakra

Tokozat nélküli kivitel: rugós, gyöngyláncos, hajtókaros és motoros
Tokozott kivitel: rugós, gyöngyláncos, hajtókaros és motoros

 • Roletták tetőtéti ablakra

Tokozat nélküli kivitel: rugós
Tokozott kivitel: rugós, vezető sínes

 • Sávroletták

Tokozat nélküli kivitel: gyöngyláncos és motoros
Tokozott kivitel: gyöngyláncos és motoros

 • Dekoratív, különleges roletta textilek

Dekor roletta textilünk számtalan mintázattal rendelhető. Romantikus, vidám vagy modern letisztult hatást érhet el, a különböző motívumokkal díszített izgalmas textilekkel. Egyben kitűnő dekorációs elem, mellyel kedvére meghatározhatja otthona hangulatát, kiemelheti annak szépségét.

Roletta gyártás a megrendelői igények alapján?  

A roletták manapság egyre inkább középpontba kerülnek, ugyanis a legkényelmesebb, legbiztonságosabb megoldást biztosítják az árnyékolás terén. Sokan szívesen alkalmaznák őket otthonaikban, azonban egyesek nem igazán találják az igényeiknek maximálisan megfelelő típusokat. Mivel nem szeretnének akármilyen termékkel kompromisszumot kötni, addig kutatnak, ameddig meg nem találják a tökéletes árnyékolót. Amennyiben Ön időt és energiát szeretne spórolni, válassza inkább a roletta gyártást!

roletta gyártás keretein belül végre hozzájuthat azokhoz az árnyékolókhoz, amik százszázalékban megfelelnek az elképzeléseknek. Szolgáltatásunknak köszönhetően nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra, hosszas kutatásra, mert nálunk mindig hozzájuthat álmai árnyékolójához. A roletta gyártás a kor és a szakmai követelmények szerint történik. A legstrapabíróbb alapanyagok kerülnek felhasználásra azért, hogy megrendelőink végül megbízható, tartós árnyékolókhoz juthassanak hozzá. A megrendelt termékekre hosszú távon számíthatnak a vásárlók. A roletta gyártáshoz modern technológiát használunk, amivel nem jelenthet gondot alkalmazkodni a rövid határidőkhöz. A megrendelt árnyékolókat pár nap alatt tudjuk biztosítani a vevőknek, így nem kell heteken át várnia arra, hogy megtapasztalja a roletták előnyeit. Nagyon sokféle anyag és árnyalat közül válogathat. Legyen szó felújításról, építkezésről vagy csak árnyékoló cseréről, a roletta gyártás bármilyen esetben szóba jöhet. Garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a megrendeléssel, és az általunk nyújtott szolgáltatással.

roletta gyártás mellett az árnyékolók felszerelését is elvégezzük, így pedig nem Önnek vagy egy másik szakembernek kell foglalkoznia a telepítéssel. Általunk így rengeteg időt, energiát nyerhet. Az árnyékolókat kedvező áron biztosítjuk a vevőknek, ezért anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha leadná a rendelését, vagy bővebb információkat szeretne megtudni termékeinkről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken ​!

A rolók és roletták funkcióiról bővebben 

Az árnyékolással kapcsolatban manapság nagyon sokféle opció is rendelkezésre áll, amelyek között több olyan termék is található, amik funkciójukban és látványukban előnyöket tartogatnak. Ilyenek például a rolók és a roletták, amiket szívesen ajánlanak a szakemberek is függönyök vagy akár redőnyök helyett. Ha Ön kíváncsi arra, hogy miben nyújtanak pluszt ezek az árnyékolók, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon róluk!

Legyen szó a rolókról vagy a rolettákról, mindkét árnyékolóra jellemző a biztonságos, egyszerű használat. Esetükben nem kell attól félni, hogy balesetet okoznának, vagy leszakadnának. A rolettánál felhúzáskor egy tengelyre tekeredik fel az anyag, a roló pedig harmonikaszerűen mozgatható. Nagyon megbízhatók, masszív szerkezetűek, bármilyen magasságban megállíthatók, és a legjobb, hogy megóvják a berendezési tárgyakat a káros UV sugaraktól. Ezzel elkerülheti, hogy kellemetlen meglepetések érjék évekkel később az értékei állapotával kapcsolatban. Ezen kívül fontos szerepet töltenek be a betekintés elleni védelemben is. A rolók és roletták egyaránt kiválóan szűrik a fényt, ez pedig az erős napsütéses időben kifejezetten előnyt jelent. A napsugarak mellett a hővédelemről is gondoskodnak, rendkívül hatékonyan csökkentik a hőmérsékletet az ingatlanokon belül. Nyári időszakban ez nagyon sokat segít az embereknek, hiszen így könnyebb elviselni a forróságot. A rolók és roletták nem csupán kiváló árnyékolók, hanem dekorációként is megállják a helyüket. Széles textil és szín kínálatból válogathatnak a vásárlók, bármilyen környezethez, árnyalathoz be tudja szerezni a megfelelő színvilágú árnyékolót.

Tapasztalja meg Ön is a rolók vagy roletták előnyeit, tegye stílusossá otthonát, és szerezze be kínálatunkból az Önnek tetsző árnyalatban új beltéri árnyékolóit! A szerkezeteket időtálló alapanyagokból készítjük el, így a vásárlásra befektetésként is tekinthet. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, vagy szeretné leadni rendelését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken !

Roletták: válassza ki az igényeinek valóban megfelelő terméket!  

Ahány vásárló, annyiféle igény merülhet fel a rolettákkal kapcsolatban. Sajnos előfordulhat, hogy egyesek nem találják a megfelelő terméket, ezért kompromisszumot kell kötniük olyan árnyékolóval, ami csak részben felel meg az elvárásoknak. Amennyiben Ön szeretné elkerülni az ilyen helyzeteket, és valóban az igényeihez passzoló termékhez szeretne hozzájutni, forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk rolót!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon eltérőek az emberek igényei a roletták terén, mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki elvárásaihoz alkalmazkodjunk. Széles anyag és színválasztékot alakítottunk ki a beltéri árnyékolókból, így könnyedén ki tudja választani azt a kombinációt, ami passzol otthonához, és az ízléséhez. Cégünk kínálja a legegyszerűbb megoldást az ideális rolók beszerzéséhez. Rengeteg időt, energiát spórolhat velünk, hiszen nem kell bejárnia a különböző kereskedéseket a tökéletes árnyékolókért. A megrendelt roletták megbízhatók, minőségiek, amik hosszú éveken át kiszolgálják, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az árnyékolókkal. Nálunk elérhetők a klasszikus rugós rolók és a gyöngyrolettás alternatívák is. Az árnyékolók szélessége maximum 170 cm, magasságuk pedig 260 cm. Ha szükséges, egyedi kialakítást is ránk bízhat, így nem feltétlenül kell ragaszkodni ezekhez a paraméterekhez. A megrendelt árnyékolókat igyekszünk rövid időn belül legyártani, így Önnek nem kell heteken át várnia arra, hogy megtapasztalja a roletták előnyeit.

Válassza a könnyebb utat a lakberendezés során: szerezze be tőlünk Ön is az igényeinek megfelelő rolót, és tapasztalja meg termékeink előnyeit a mindennapokban! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az elérhető szín és anyag választékról, ezen kívül pedig korábbi referenciáinkat is megtekintheti. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így termékeink bárki számára könnyedén elérhetők. Ha szeretné leadni a rendelését, vagy kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken ​! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Roletták gyártása, felszerelése szakértőktől – bízza ránk!

Rolettát szeretne az ablakaira, de nem tudja, hová forduljon kiváló minőségű termékekért, és a felszerelésükben is segítségre lenne szüksége? Ne keressen tovább, hiszen nálunk nem csak a legjobb rolettákat vásárolhatja meg, de általunk a helyükre is kerülnek majd!

A kiváló minőséget azért is merjük hangsúlyozni, mert az általunk felszerelt rolettákat mi magunk gyártjuk, így tisztában vagyunk azok esetleges hibáival, amiket gyakorlatilag azonnal ki is küszöbölünk, így a végleges termék már hibátlan, minden igényt kielégítő és tartós lesz. Amennyiben nálunk vásárolja meg rolettáit, biztos lehet benne, hogy hosszú évekig számíthat majd a problémamentes működésükre. Mivel a roletta nem csupán árnyékoló, sötétítő, térelválasztó és hővédő funkciókat lát el, de gyakorlatilag dekorációs elem is, ezért Ön számos szín közül választhat, sőt, akár egyedi mintával is megrendelheti őket, így akár még ajándékként is megállják a helyüket!

Sokan kérik, hogy ne csak legyártsuk a rolettáikat, hanem szereljük is fel őket a helyükre. Mivel az a célunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, így természetesen a felszerelést is elvégezzük az Ön igényei alapján. A roletta kerülhet az ablakkeretre, a falra, vagy a plafonra is, és akár normál, akár tetőablakról van szó, kiváló választás. Egy függőleges ablak elé egy szabadon függő roletta a tökéletes árnyékoló, ám egy tetőablak esetében vezetősínnel látjuk el, hogy az ablak síkjára feszüljön, ám a mechanika mindkét esetben ugyanaz, és Ön dönti el, hogy a rugós, vagy a gyöngyláncos kivitelt szeretné megrendelni.

Amennyiben árnyékolástechnikai szakértőket keres, akik nem csak forgalmazzák, de gyártják, beépítik és javítják is a rolettákat, válasszon bennünket! Garantáljuk, hogy termékeinkben nem fog csalódni, sőt, visszatérő vásárlóvá válik majd! Ha kérdése lenne termékeinkről, árainkról, vagy a rendelés menetéről, esetleg helyszíni felmérést szeretne igényelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink ​ egyikén!

Több száz színmintánkat sajnos nem tudjuk feltölteni felületünkre olyan jó minőségben, hogy a képek visszaadják eredeti színeinket, így kérjék Budapesten ingyenes (vidéken megbeszélés szerint) felmérésünket, ahol mintáinkat megtekintve ki tudja választani az Önnek megfelelőt!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
http://www.szalagfuggonymester.hu telefon: +36 20 775 5781 e-mail: info@szalagfuggonymester.hu
Sinkovits András EV. | +36207755781 | 2120 Dunakeszi Kosztolányi Dezső utca 6. | Impresszum