Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Lorem ipsum

SÁVROLÓKRÓL RÖVIDEN 

Manapság az árnyékolástechnikával kapcsolatban óriási a termékkínálat: rengeteg praktikus és ízléses megoldás közül válogathatnak az emberek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és a nyílászáróknak megfelelő opciót. Mostanában főleg az egyszerűbben kezelhető és telepíthető termékek kerülnek előtérbe, például a vászonroló. Ennek létezik egy speciálisabb változata, a sávroló, amivel érdemes megismerkedni, hiszen rendkívül praktikus, modern belső árnyékoló.

Más árnyékolókkal szemben a sávrolókkal lehetősége van egyedülálló módon szabályozni a lakásba bejutó fény erejét. A belső árnyékolón sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltják egymást, a hozzá tartozó kezelővel pedig egyszerűen és kényelmesen beállítható, hogy adott esetben fényzáróként, vagy félig fényáteresztőként működjön. A kényelmes és praktikus használat mellett a másik nagy előnye a sávos rolónak, hogy bármilyen lakberendezési stílusú otthon és munkahely tökéletes kiegészítője lehet. A lakberendezési szakemberek szívesen használják minimalista dizájnt megjelenítő enteriőrben. A belső árnyékolókból nagy méretválaszték áll rendelkezésre, ezt pedig lehetővé teszi, hogy az ingatlanon belül szinte az összes ablakra és ajtóra felszerelhetők legyenek. A sávrolók a vászonnál sokkal könnyebben tisztíthatók, a portalanításukhoz egy nedves vagy száraz rongy is elegendő, UV álló poliészter alapanyaguk pedig hosszú évek után sem fakul ki. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a sávos rolók kezelését, ráadásul nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

sávrolóknak számtalan előnyük van, amiket érdemes megtapasztalni a mindennapokban is. A belső árnyékolókkal kapcsolatban megbízható, időtálló termékeket kínálunk a vásárlóknak. A sávrolók nálunk kedvező áron érhetők el, így anyagi akadálya sincsen a vásárlásnak. Amennyiben szeretne bővebb információkat megtudni a termékekről, vagy leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken ​, kollégáink készséggel válaszolni fognak a felmerülő kérdéseire!

SÁVROLÓ TÍPUSAINK:

​Tokozat nélküli kivitel: gyöngyláncos és motoros
Tokozott kivitel: gyöngyláncos és motoros

Sávrolók: megtalálta új, modern belső árnyékolóit!  

Legyen szó felújításról vagy építkezésről, az emberek közül egyesek kerülnék a hagyományos megoldásokat a belső árnyékolókkal kapcsolatban, és helyettük modernebb, egyszerűbben kezelhetőbb típust választanának. Szerencsére nem nehéz alkalmazkodni ezekhez az igényekhez, ugyanis manapság több olyan alternatíva is elérhető az árnyékolás terén, amik maximálisan megfelelnek az említett elvárásoknak. Amennyiben Ön is hasonló igényekkel vág neki az árnyékoló vásárlásnak, és gyors ajánlásra lenne szüksége, ismerkedjen meg a sávrolókkal!

sávrolók egyre több helyen jelennek meg, nem véletlenül, hiszen számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. A függönyökkel ellentétben ezeket a belső árnyékolókat sokkal egyszerűbb és gyorsabb telepíteni. Függőleges ablakok, konyhai nyílászárók esetében is szóba jöhetnek, így az ingatlanban egyetlen ablak sem maradhat fedetlenül. A sávrolók nagyon igényes, modern árnyékolók, amik a lakberendezésben is fontos szerepet töltenek be. Többféle színben elérhetők, így könnyedén össze lehet hangolni a falak árnyalatával a sávrolókat. A végeredménnyel garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. A sávrolókkal sokkal jobban tudja szabályozni a helyiségekbe bejutó fényt. Fényáteresztő anyagukra nem lesz panasza! Ezek a belső árnyékolók bármilyen lakberendezési stílushoz tökéletesen passzolnak, így bátran választhatja klasszikusabb irányzatnál is. A sávrolók hosszú éveken át kiszolgálják Önt. Strapabíró, masszív anyagból kerülnek legyártásra. Nem lógnak rá a fűtőtestekre, ez pedig a téli időszakban kifejezetten előnyös helyzetet teremt.

sávrolók sokkal egyszerűbb és igényesebb alternatívát kínálnak a belső árnyékoláshoz. Tapasztalja meg Ön is a termékek előnyeit, és rendelje meg az otthonához illő színvilágban az árnyékolókat! Weboldalunkon korábbi referenciáinkat is megtekintheti, így előzetesen Ön is meggyőződhet arról, hogy igényes munkát végzünk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken ​! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
http://www.szalagfuggonymester.hu telefon: +36 20 775 5781 e-mail: info@szalagfuggonymester.hu
Sinkovits András EV. | +36207755781 | 2120 Dunakeszi Kosztolányi Dezső utca 6. | Impresszum