Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

VELUX tetőablak árnyékolókkal stílusosan sötétíthet a tetőtérben is! 

A tetőterek jellegzetes kialakítással bírnak, ugyanis közvetlenül a tető alatt vannak a szobák, látszatra a lakókra szinte ráborul a mennyezet. A ferdén elhelyezkedő mennyezet sajátos bájt kölcsönöz a lakásnak és speciális megoldásokat igényel. Ezek a sajátos megoldások az árnyékolókra is vonatkoznak. A VELUX tetőablak árnyékolókat kifejezetten tetőtéri ablakokhoz tervezték, tehát tökéletesen illeszkednek és megbízhatóan működnek a hagyományostól eltérő méretű és dőlésszögű nyílászárókon is.

tetőablak árnyékolók minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami egy árnyékoló birtokában lehet. Ez talán még fontosabb egy olyan árnyékoló esetében, ami a tetőtérben található. A tetőtér a legmagasabb szintje az épületnek, sokan azért tartanak tőle, mert itt van a legmelegebb a nyári hónapokban. Egy minőségi árnyékolóval, mint amilyen a VELUX tetőablak árnyékoló is, azonban tökéletesen ki lehet védeni a tűző napsugarak és a magas hőmérséklet kellemetlen hatásait. Ha Ön sem szeretne többet szenvedni a melegtől, és elege van a felforrósodott szobákból, annyit kell tennie, hogy megrendeli a VELUX rolókat és ezeket használja otthonában rendszeresen!

VELUX tetőablak árnyékolók méretre gyártva, több típusban és változatos színárnyalatban kaphatóak, bármelyik helyiségbe illenek. Tökéletes fényzárást biztosítanak, megakadályozzák, hogy felmelegedjen a szoba, rovarvédelmet nyújtanak, szabályozzák az energia felhasználást. A VELUX rolókkal a tetőtérben is komfortos környezet alakítható ki.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne VELUX tetőablak árnyékolókat rendelni! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink ​ bármelyikén kapcsolatba tud lépni kollégáinkkal, akik segítenek abban, hogy személyre szabott tetőablak árnyékolókat válasszon!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
Váralja Vállalja BT | +36207755781 | 1211 Budapest Tanműhely köz 3. | Impresszum