Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Szalagfüggöny tisztítás profiktól!  

Az árnyékolás jól ismert és rendszeresen használt eszközei a függönyök. A függönyök egyik speciális fajtája a szalagfüggöny, amit elsősorban irodai környezetben használnak, de privát otthonokban is egyre népszerűbbek.

A szalagfüggönyök és a hagyományos függönyök között vannak alapvető különbségek, például a működésük és a használatuk vonatkozásában. A tisztításukat tekintve is különbséget tehetünk. Egy szalagfüggöny tisztítása valamivel komplikáltabb, mint az egyszerű textilből készült függönyöké. Nem lehet csak úgy betenni őket otthon a mosógépbe, majd pedig hatvan fokon kimosni, hogy száradás után visszaakasszuk őket a helyükre. Szerencsére erre is van megoldás, mégpedig a professzionális szalagfüggöny tisztítás.

Mitől profi egy ilyen szolgáltatás és miért éri meg mellette dönteni? Forduljon hozzánk bizalommal és mi bebizonyítjuk Önnek, hogy megéri bizalmat szavazni nekünk! Évek óta végezzük a szalagfüggöny tisztítást és sok, elégedett ügyfelünknek sikerült már biztosítanunk a legmagasabb színvonalat ezen a területen is.

A célunk az, hogy a legkevésbé zavarjuk meg az iroda vagy éppen egy magánház életét, miközben maximális hatékonysággal dolgozunk és a legmagasabb színvonalat nyújtjuk. Minden megrendelést azzal kedünk, hogy a szalagfüggönyöket leszedjük az ablakokról és elszállítjuk őket a telephelyünkre. Itt az erre megfelelő tisztítószerekkel végzünk vegyi tisztítást és lamelláról lamellára haladva nagyon alaposan portalanítjuk a szalagfüggönyöket. 

A szalagfüggöny tisztításnak ez a módja azért jobb, mint a helyben történő tisztítás, mert alaposabb, mintha csak leporolnánk a függöny lamelláinak felületét. Ez higiénikusabb és az összes szennyeződést el tudja távolítani a függöny anyagából. 

Gyorsan és gördülékenyen dolgozunk, anélkül, hogy a szükségesnél jobban megzavarnánk a szalagfüggöny tisztítással a helyiségben tartózkodókat. A tisztítás végeztével visszavisszük és helyére akasztjuk a ragyogóan friss szalagfüggönyt.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink ​ ​ egyikén és érdeklődjön a szalagfüggöny tisztítás részleteiről!

SZALAGFÜGGÖNY LAMELLÁK TISZTÍTÁSA: 

Cégünk piacvezető a szalagfüggöny lamellák tisztítása terén mind gyorsaságban, mind árban!

Bármilyen mennyiségű szalagfüggönyag esetén kimegyünk, pillanatok alatt leszereljük és pár napon belül vissza is szereljük!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
Sinkovits Ingrid e.v. +36207755781 1013 Budapest Attila út 13.