Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Szalagfüggöny tisztítás profiktól!  

Az árnyékolás jól ismert és rendszeresen használt eszközei a függönyök. A függönyök egyik speciális fajtája a szalagfüggöny, amit elsősorban irodai környezetben használnak, de privát otthonokban is egyre népszerűbbek.

A szalagfüggönyök és a hagyományos függönyök között vannak alapvető különbségek, például a működésük és a használatuk vonatkozásában. A tisztításukat tekintve is különbséget tehetünk. Egy szalagfüggöny tisztítása valamivel komplikáltabb, mint az egyszerű textilből készült függönyöké. Nem lehet csak úgy betenni őket otthon a mosógépbe, majd pedig hatvan fokon kimosni, hogy száradás után visszaakasszuk őket a helyükre. Szerencsére erre is van megoldás, mégpedig a professzionális szalagfüggöny tisztítás.

Mitől profi egy ilyen szolgáltatás és miért éri meg mellette dönteni? Forduljon hozzánk bizalommal és mi bebizonyítjuk Önnek, hogy megéri bizalmat szavazni nekünk! Évek óta végezzük a szalagfüggöny tisztítást és sok, elégedett ügyfelünknek sikerült már biztosítanunk a legmagasabb színvonalat ezen a területen is.

A célunk az, hogy a legkevésbé zavarjuk meg az iroda vagy éppen egy magánház életét, miközben maximális hatékonysággal dolgozunk és a legmagasabb színvonalat nyújtjuk. Minden megrendelést azzal kedünk, hogy a szalagfüggönyöket leszedjük az ablakokról és elszállítjuk őket a telephelyünkre. Itt az erre megfelelő tisztítószerekkel végzünk vegyi tisztítást és lamelláról lamellára haladva nagyon alaposan portalanítjuk a szalagfüggönyöket. 

A szalagfüggöny tisztításnak ez a módja azért jobb, mint a helyben történő tisztítás, mert alaposabb, mintha csak leporolnánk a függöny lamelláinak felületét. Ez higiénikusabb és az összes szennyeződést el tudja távolítani a függöny anyagából. 

Gyorsan és gördülékenyen dolgozunk, anélkül, hogy a szükségesnél jobban megzavarnánk a szalagfüggöny tisztítással a helyiségben tartózkodókat. A tisztítás végeztével visszavisszük és helyére akasztjuk a ragyogóan friss szalagfüggönyt.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink ​ ​ egyikén és érdeklődjön a szalagfüggöny tisztítás részleteiről!

SZALAGFÜGGÖNY LAMELLÁK TISZTÍTÁSA: 

Cégünk piacvezető a szalagfüggöny lamellák tisztítása terén mind gyorsaságban, mind árban!

Bármilyen mennyiségű szalagfüggönyag esetén kimegyünk, pillanatok alatt leszereljük és pár napon belül vissza is szereljük!


Szalagfüggöny tisztítás irodaházakban is: teremtsen higiénikus környezetet vállalkozásában!  

A különböző, egészségre ártalmas baktériumok, vírusok egy területen belül szinte bárhol megtelepedhetnek, éppen ezért rendkívül fontos, hogy takarításkor valóban minden apró részletre odafigyeljenek az emberek. Egyesek nem is gondolnák, hogy például az irodaházakban még a szalagfüggönyök is óriási kockázatot jelentenek az egészség szempontjából. Miután tudomást szereznek erről, megpróbálják megtisztítani a függönyök felületét, azonban ahhoz, hogy százszázalékban por és baktériummentesek legyenek, sokkal alaposabb, speciálisabb technikák alkalmazására van szükség. Amennyiben Ön is szeretne százszázalékos higiéniát teremteni az irodaházban, a szalagfüggöny tisztítást bízza ránk!

szalagfüggöny tisztítást olyan technológiával, tisztítószerekkel végezzük, amik képesek teljesen elpusztítani a baktériumokat, vírusokat. Maga a tisztítás nem a helyszínen történik. A szalagfüggönyöket leszedjük az ablakokról és elszállítjuk őket a telephelyünkre. Itt a megfelelő tisztítószerekkel elvégezzük a szalagfüggöny fertőtlenítést: lamelláról lamellára haladva nagyon alaposan portalanítjuk, megtisztítjuk az árnyékolókat. Az általunk alkalmazott eljárás nagyon hatékony, mert minden kórokozót elpusztít, ami esetleg megtapadt a függönyök felületén. A szalagfüggöny tisztítás után az árnyékolókat úgy kapja vissza, mintha sose lettek volna használva, és a baktériumok miatt sem kell aggódnia. Most, hogy kiürültek az irodaházak, célszerű a nagytakarítást kiegészíteni a szalagfüggönyök fertőtlenítésével, így mire visszatérnek a dolgozók, kifogástalan, higiénikus körülmények fogják őket várni. Az árnyékolók tisztítását gyors, rugalmas és megbízható szolgáltatás keretein belül biztosítjuk ügyfeleinknek.

Teremtsen Ön is kifogástalan körülményeket vállalkozásában a dolgozók, ügyfelei és természetesen a saját érdekében, ehhez pedig válassza szalagfüggöny fertőtlenítéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné ránk bízni a tisztítást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeken ​!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
Váralja Vállalja BT | +36207755781 | 1211 Budapest Tanműhely köz 3. | Impresszum