Weboldal címe
Weboldal alcíme


Lorem ipsum

Tökéletes árnyékolás – Roló/Roletta 

Tökéletes árnyékolás és kiváló illeszthetőség a belsőépítészeti megoldásokhoz,

praktikus és egyben dekorációs kiegészítő is.

HANGOLJA ÖSSZE A BELTÉR SZÍNEIT 

Cégünk gazdag roletta/roló textil- és típusválasztékának köszönhetően könnyedén választhat olyan árnyékolót, mely tökéletesen harmonizálhat a beltér színeivel.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS 

A textil roletták falra vagy mennyezetre is felszerelhetőek, a különböző ablakok kereteire, vagy akár tetőablakra is. A roletta lehet szabadon függő, vagy fix vezetősínes, illetve tokozott kivitelű is.


MIÉRT ÉRDEMES ROLÓT/ROLETTÁT VÁLASZTANIA? 

Árnyékolás - Biztonságosak, egyszerűen kezelhetők, bármilyen magasságban megállíthatók és megóvják berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól.

 • fényszűrés
 • sötétítés
 • teljes fényzárás
 • térelválasztás

Betekintés elleni védelemMegvédik otthonát a kíváncsi tekintetektől.

HővédelemRendkívül hatékonyan csökkentik a helyiség átmelegedését.

DekorációSzéles textil és színválasztékból választhat, bármely környezethez megtalálja a megfelelő színvilágot, stílust. Szerkezeteink időtálló alapanyagokból készülnek többféle színvilágban.


​MIÉRT A SZALAGFÜGGÖNYMESTER ROLETTÁIT VÁLASSZA? 

A belső terek, ablakfelületek hangulatos dísze a reneszánszát élő roló, vagy roletta.
Még a legmodernebb lakásokban is csodálatos felületeket ötvözhet a lakberendező, de a hagyományos, vagy stílbútorral, sőt az irodai bútorzattal is szemet gyönyörködtető dísz lehet a roló, roletta.

Rolettát, rolót, tetőtéri ablakokba is szerelünk. Jellemző működtetés a klasszikus rugós roló és a gyöngyroletta. Szokásos szélességi maximum a 170 cm, magassági maximum a 260 cm. Természetesen ezektől eltérő egyedi kialakítást is vállalunk. Télikertek nagy üvegfelületek elé szívesen ajánlunk naphálót.

ROLETTA ANYAGVÁLASZTÉKUNK - felméréskor magunkkal visszük az összes színválasztékot is a könnyebb választáshoz. 

 • fényáteresztő/fényszűrő
 • alu-pigmentált/fényzáró
 • fényzáró
 • sűrű szövetű dekor
 • beltéri napháló
 • soltis napháló
 • fólia
 •  vagy , üvegszálas éghetetlen szövet.

ROLETTA/ROLÓ TÍPUSAINK:

 • Roletták függőleges síkú ablakra

Tokozat nélkülikivitel: rugós vagy gyöngyláncos
Tokozott kivitel: rugós vagy gyöngyláncos

 • Roletták tetőtéti ablakra

Tokozat nélkülikivitel: rugós vagy gyöngyláncos
Tokozott kivitel: rugós vagy gyöngyláncos

 • Sávroletták

Tokozat nélkülikivitel: rugós vagy gyöngyláncos
Tokozott kivitel: rugós vagy gyöngyláncos

 • Dekoratív, különleges roletta textilek

Dekor roletta textilünk 4-féle mintázattal rendelhető. Romantikus, vidám vagy modern letisztult hatást érhet el, a különböző motívumokkal díszített izgalmas textilekkel. Egyben kitűnő dekorációs elem, mellyel kedvére meghatározhatja otthona hangulatát, kiemelheti annak szépségét.

A rolók és roletták funkcióiról bővebben 

Az árnyékolással kapcsolatban manapság nagyon sokféle opció is rendelkezésre áll, amelyek között több olyan termék is található, amik funkciójukban és látványukban előnyöket tartogatnak. Ilyenek például a rolók és a roletták, amiket szívesen ajánlanak a szakemberek is függönyök vagy akár redőnyök helyett. Ha Ön kíváncsi arra, hogy miben nyújtanak pluszt ezek az árnyékolók, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon róluk!

Legyen szó a rolókról vagy a rolettákról, mindkét árnyékolóra jellemző a biztonságos, egyszerű használat. Esetükben nem kell attól félni, hogy balesetet okoznának, vagy leszakadnának. A rolettánál felhúzáskor egy tengelyre tekeredik fel az anyag, a roló pedig harmonikaszerűen mozgatható. Nagyon megbízhatók, masszív szerkezetűek, bármilyen magasságban megállíthatók, és a legjobb, hogy megóvják a berendezési tárgyakat a káros UV sugaraktól. Ezzel elkerülheti, hogy kellemetlen meglepetések érjék évekkel később az értékei állapotával kapcsolatban. Ezen kívül fontos szerepet töltenek be a betekintés elleni védelemben is. A rolók és roletták egyaránt kiválóan szűrik a fényt, ez pedig az erős napsütéses időben kifejezetten előnyt jelent. A napsugarak mellett a hővédelemről is gondoskodnak, rendkívül hatékonyan csökkentik a hőmérsékletet az ingatlanokon belül. Nyári időszakban ez nagyon sokat segít az embereknek, hiszen így könnyebb elviselni a forróságot. A rolók és roletták nem csupán kiváló árnyékolók, hanem dekorációként is megállják a helyüket. Széles textil és szín kínálatból válogathatnak a vásárlók, bármilyen környezethez, árnyalathoz be tudja szerezni a megfelelő színvilágú árnyékolót.

Tapasztalja meg Ön is a rolók vagy roletták előnyeit, tegye stílusossá otthonát, és szerezze be kínálatunkból az Önnek tetsző árnyalatban új beltéri árnyékolóit! A szerkezeteket időtálló alapanyagokból készítjük el, így a vásárlásra befektetésként is tekinthet. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, vagy szeretné leadni rendelését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken !

Roletták gyártása, felszerelése szakértőktől – bízza ránk!

Rolettát szeretne az ablakaira, de nem tudja, hová forduljon kiváló minőségű termékekért, és a felszerelésükben is segítségre lenne szüksége? Ne keressen tovább, hiszen nálunk nem csak a legjobb rolettákat vásárolhatja meg, de általunk a helyükre is kerülnek majd!

A kiváló minőséget azért is merjük hangsúlyozni, mert az általunk felszerelt rolettákat mi magunk gyártjuk, így tisztában vagyunk azok esetleges hibáival, amiket gyakorlatilag azonnal ki is küszöbölünk, így a végleges termék már hibátlan, minden igényt kielégítő és tartós lesz. Amennyiben nálunk vásárolja meg rolettáit, biztos lehet benne, hogy hosszú évekig számíthat majd a problémamentes működésükre. Mivel a roletta nem csupán árnyékoló, sötétítő, térelválasztó és hővédő funkciókat lát el, de gyakorlatilag dekorációs elem is, ezért Ön számos szín közül választhat, sőt, akár egyedi mintával is megrendelheti őket, így akár még ajándékként is megállják a helyüket!

Sokan kérik, hogy ne csak legyártsuk a rolettáikat, hanem szereljük is fel őket a helyükre. Mivel az a célunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, így természetesen a felszerelést is elvégezzük az Ön igényei alapján. A roletta kerülhet az ablakkeretre, a falra, vagy a plafonra is, és akár normál, akár tetőablakról van szó, kiváló választás. Egy függőleges ablak elé egy szabadon függő roletta a tökéletes árnyékoló, ám egy tetőablak esetében vezetősínnel látjuk el, hogy az ablak síkjára feszüljön, ám a mechanika mindkét esetben ugyanaz, és Ön dönti el, hogy a rugós, vagy a gyöngyláncos kivitelt szeretné megrendelni.

Amennyiben árnyékolástechnikai szakértőket keres, akik nem csak forgalmazzák, de gyártják, beépítik és javítják is a rolettákat, válasszon bennünket! Garantáljuk, hogy termékeinkben nem fog csalódni, sőt, visszatérő vásárlóvá válik majd! Ha kérdése lenne termékeinkről, árainkról, vagy a rendelés menetéről, esetleg helyszíni felmérést szeretne igényelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink ​ egyikén!

Roletták egyedi nyomattal: 

Készíttessen egyedi rolettát otthonába, üzletébe, irodájába

Igényeit megvalósítjuk, legyen az egy személyes fotó, gyermekének kedvenc mesehőse,

élete párjának hobbija vagy saját kedvtelése.

Ajtókra  I  Ablakokra  I  Térelválasztónak

Rolettáinkon Ön elhelyezheti céges logóját, reklámszövegét vagy akár fotóit is,

így árnyékolója többet nyújt majd, mint árnyékolást! 

Több száz színmintánkat sajnos nem tudjuk feltölteni felületünkre olyan jó minőségben, hogy a képek visszaadják eredeti színeinket, így kérjék Budapesten ingyenes (vidéken megbeszélés szerint) felmérésünket, ahol mintáinkat megtekintve ki tudja választani az Önnek megfelelőt!

Telefon:+36 20 775 5781
E-mail:info@szalagfuggonymester.hu
Elérhetõségek
Váralja Vállalja BT | +36207755781 | 1211 Budapest Tanműhely köz 3. | Impresszum